Výběr materiálu

Výběr podlahové krytiny je vzrušujícím krokem při vytváření útulného domova, který odpovídá vašim potřebám a životnímu stylu. Při této volbě hrají klíčovou roli různé faktory, a může být skvělé najít harmonii mezi praktičností a pohodlím.

     1. PlotzákByt vs. Dům:

 

    2. Dům:

 

    3. Domácí mazlíčci:

  • Psi a kočky: Pro naše miláčky jsou ideální odolné a snadno udržovatelné podlahové krytiny, jako jsou PVC, vinylové podlahy nebo i třeba laminát a dřevo, zde ale pozor na loužičky. 😊

 

    4. Děti:

  • Bezpečnost: Při výběru podlahové krytiny pro dětské místnosti je bezpečnost klíčovým faktorem. Měkké podlahy, jako jsou koberce, PVC a vinylové podlahy, mohou chránit před zraněními při pádu. Také jistě neuděláte chybu výběrem přírodního linolea, korkové nebo dřevěné podlahy. Tyto podlahy navíc zaručí zdraví pro vaše dětičky.
  • Snadná údržba: Pro rodiče je skvělé, když je podlahová krytina snadno udržovatelná, tzn. stíratelná. 😊

 

    5. Čistota vs. Pohodlí:

 

Celkově je rozhodnutí o podlahové krytině jako taneční krok, kde se smíchá vaše preference s potřebami vašeho domova. Ať už volíte praktickou možnost nebo toužíte po maximálním pohodlí, doufáme, že vám nová podlahová krytina přinese radost a pohodu do vašeho každodenního života.

 

A pamatujte ...

Když podlahy, tak Plotz!

 

       

Pojďme se společně podívat na proces realizace.

Rozumíme, že výběr nových podlah je pro vás důležitý krok a nejedná se o každoroční rozhodnutí. Chceme vám poskytnout podporu v procesu orientace a připravili jsme pro vás přehled kroků, které vás čekají během realizace. Jsme tu pro vás a rádi vám pomůžeme s každým krokem této cesty.